Tech Ed Day 5: The Final Day and summary

 

Okei nyt tässä istun Helsinki-Vantaan lentokentällä ja kello on suunilleen 1:24 kun kirjoittelen ensimmäistä versiota tästä postauksesta. Tämän reissun viimeiseen lentoon on aikaa suunilleen 5 tuntia (Kajaaniin klo 6:25 mikäli ei mitään erikoista kerkeä tässä välissä tapahtumaan). Ei sitä uskoisi miten hyvältä tuntuu tässä lentokentällä katsella ETN:ää ihan omalla äidinkielellä. Reissu sujui yli odotuksien vaikka välillä vähän yli meinasi iskeä nämä suunnitelmallisesta luonteesta johtuvat "suunnitelma, varasuunnitelma ja viimeinen vaihtoehto" jutut (ja taisihan tuo matkanjohtaja leima välillä heilua otsallani ;). Muttas tosiaan hommat sujuivat ja voin rehellisesti myöntää, että ilman Microsoft Student Partner ohjelmaa en olisi koskaan kokenut mitään tällaista. TechEdissä sain hyvin syvällistä teknologia koulutusta ja näkemystä siitä mihin suuntaan Microsoftin suunnalta ollaan asioita viemässä ja toisaalla pääsin tutustumaan muihin Student Partnereihin. Muilta Student Partnereilta sain kuulla heidän aikaansaannoksiaan ja pitää myöntää, että samalla sain sitä uutta sytykettä viedä eteenpäin asioita. Reissulla pikkuhiljaa hahmottui myös se suurempi kuva tästä ohjelmasta ja tämäkin kyllä yllätti hyvin täydellisesti miten merkittävistä asioista puhutaan tässä ohjelmassa globaalilla tasolla. Vaikka omat saannokset tuntuvat pieniltä niin kaikista näistä juttuista mitä tehdään, muodostuu suuria kuvioita.

Vaikka tänään olikin matkapäivä niin kerkesimme osallistumaan aamulla yhteen sessioon. Valitettavasti sessio oli valinnan osalta hieman huti, sillä Biztalkin puolelta en ole juurikaan itse tehnyt mitään. Mielenkiinnosta ajattelin kuulostella mitä seuraava BizTalkin versio tuo tullessaan. Luennon lopussa moneen kertaan luennoitsijia painotti sitä, että BizTalk ei ole mitenkään poistumassa oleva tuote vaan täysin kehitysputkessa oleva tuote.

Okei kello on nyt siinä 04 lauantai aamuna ja välttämättä enää ei ole ajatuksen kulku edes hyvällä tasolla, mutta tässä päätin kirjoitella nämä blogipostaukset johonkin sopivaan julkaisukuntoon (jota varmaan jossain välissä kadun) ja näin olen tehnyt. Tämän aikanaa kerkesi lentokoneen lähtöportti muuttumaan  pari kertaa ja tuskin vieläkään on oikea portti sillä konetta ei näy missään 😉 Muttas näillä eväillä eteenpäin ja varmaan menee jokunen hetki ennenkuin näitä postauksia viilailen, pitää vähän univelkoja nukkua pois ja olla paremman puoliskon kanssa 🙂

Advertisements

About Sakarih

I am SharePoint developer/architect from Finland and my blogposts are all about SharePoint 2007/2010/2013 stuff. There might be also something else posted.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s